Om oss

Fridh & Hell

Det vi gör idag ska skapa bättre förutsättningar för kommande generationer imorgon. Oavsett byggprojekt är vi en pålitlig och kunnig partner som tar ansvar från början till slut. Vårt arbete präglas av dialog, transparens och kunskap tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. För människans, samhällets och miljöns skull.

Från fotbollsplaner till företagsplaner

Vikten av ett bra lagarbete har varit den röda tråden för oss från start. Det var nämligen på fotbollsplanen allt började. Jonas Fred Hell och Robert Fridh var båda utbildade snickare och spelade tillsammans i Bengtsfors IF. Någonstans på resorna som arbetskamrater och i omklädningsrummet började drömmen om ett eget företag och att bygga sitt eget lag.

På samma sätt som de hade sina olika positioner på fotbollsplanen, på samma sätt arbetar de i bolaget idag. Sedan 2010 finns erfarenheterna från lagidrotten som en del i den dagliga företagskulturen. Med en tydlig målbild, ständig vilja till utveckling och förbättring samt glädje och omtanke för sina lagkamrater har laget gått från att erbjuda renodlade hantverkstjänster till projektering, digitalisering och att ligga i framkant när det kommer till hållbart träbyggande.

Våra kärnvärden

Kunskap – och omsorg för hållbara val. Med nyfikenhet på innovation, ny teknik och trä som råvara ligger vi i framkant.

Kvalitet – i allt vi gör. I det stora och det lilla. Alltid med strävan om att bli bättre, smartare och hållbarare.

Omtanke – för varandra som medarbetare, mot våra kunder och samarbetspartners. Vi håller vad vi lovar.

Globala målen

För oss är hållbarhet en självklarhet och vår vardag! Våra hjärtan klappar för det och vi bidrar konkret till Agenda 2030 och de globala målen. Vår utgångspunkt är alltid hållbara medarbetare, material och arbetsprocesser – både på kort och lång sikt.